Privacy policy


ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Markéta Salačová, podnikající fyzická osoba, se sídlem Chovatelů 336, Vědomice, IČ 06321879 (dále také "My"), jako správce osobních údajů zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen "Nařízení"), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • text zprávy/dotazu

Jméno, příjmení a e-mailovou adresu je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu vyřízení vašeho požadavku, nejdéle 1 rok, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno Markétou Salačovou, tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro ni mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: např. poskytovatelé účetních služeb, softwarů, webmaster apod.

Webové stránky bozp-salacova.cz ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies. Cookies zajišťují správné fungování webových stránek. Cookies nevyužívám k sledování chování ani pro marketingové účely. V případě, že nechcete cookies ukládat, můžete toto vypnout na vašem zařízení.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o zpracování osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.